vrijdag 19 november 2010

VOOR EEN TIENTJE MET DE BUS NAAR BREMEN (27-11)

De Buurtcentra in Beijum en de werkgroep van de centra organiseren op 27 november a.s. een busreis naar de kerstmarkt in Bremen (Duitsland). Vertrek bij het Heerdenhoes, Isebrandtheerd 97 in Beijum om 8.00 uur.
Telefoonnummer 5410070. De reis eindigt op een busparkeerplaats in Bremen waarna nog een afstand gelopen moet worden om de markt te bereiken. De dag kan dan naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid ingevuld worden.


Een ieder keert in de namiddag, al dan niet zwaar beladen met inkopen, lopende terug naar de busparkeerplaats. De terugreis vanuit Bremen start om 17.00 uur. In verband met de niet te voorspellen verkeersdrukte is het moeilijk in te schatten hoe laat we in Beijum terug zijn.
U kunt zich inschrijven voor deze reis door € 10.00 betalen bij Marcella Gortmaker in het Heerdenhoes. Voor alle duidelijkheid, zonder betaling geen inschrijving. De bus heeft een beperkt aantal zitplaatsen. Vol is vol.

Met vriendelijke groet,
Marcella Gortmaker, Buurtcentra in Beijum, Isebrandtsheerd 97 (Heerdenhoes), tel: 050-5410070
info@buurtcentrainbeijum.nl
www.buurtcentrainbeijum.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

wat een leuk initiatief!
ga zelf dan wel niet mee... heb het niet zo op kerstmarkten maar voor mensen die dat wel leuk vinden maar zelf geen vervoer hebben of niemand die mee wil is het ideaal en voor een leuke prijs!