donderdag 25 november 2010

HEBBEN DE SP EN HET PEDALPARK WAT MET ELKAAR?

Op twee verschillende plekken in de wijk zie ik de "logo's" van de SP en van het Pedalpark gebroederlijk naast elkaar staan. Ook op dit kastje aan de Wibenaheerd, zie foto, staan...., nou ja, kijkt u zelf maar. Zullen het Pedalpark en de SP een deal hebben gesloten? Willen ze gezamenlijk reclame maken voor elkaar? Ik weet het niet, het zal m'n Drents-Groninger achterdocht weer zijn.

Over het Pedalpark hoor ik de laatste tijd niks negatiefs meer. Zelfs een omwonende die zich een jaar geleden groen en geel ergerde moest onlangs aan me toegeven:"Ze doen hun best om de overlast binnen de perken te houden. Er wordt wel wat gehangen, maar het is wel eens erger geweest. Van de lichtinstallatie hebben we weinig last, dit hebben we te danken aan het regenachtige weer."

Ondertussen is met de Pedaljongeren afgesproken dat ze zelf om 22.00 uur het aggregaat-sfeerlicht uitdoen. Verder was er sprake van dat er een skatebaan bij het Pedalpark gerealiseert zou worden. Dit gaat niet door, de skatebaan gaat richting Kardingerpark. Nog even over dat Nu SP: kan dat NU ook wat later? Het is niet anders, we beleven een onversneden rechtse golf. Dat gaat trouwens wel weer over, na Rechtse Kerk-periodes komen onherroepelijk weer Linkse Kerk-periodes. Maar toch, SP, nu maar even niet?

Geen opmerkingen: