maandag 29 november 2010

SINTERKLAAS WIL OOK RUSTIGE JAARWISSELING

Of hij hem zelf gemaakt heeft is me niet bekend. Bedrijfsleider Willem Hagting van Albert Heijn stuurde deze foto die afgelopen zaterdag ter hoogte van de drankwinkel in Winkelcentrum Beijum is genomen. Sint en Piet stonden bij de poster waarop wordt opgeroepen om de komende jaarwisseling in Beijum rustig te laten verlopen. Vooral Sinterklaas snapt niet dat relschoppers tijdens oud en nieuws tot vandalisme overgaan:"Beijum is zo'n mooie wijk, jullie hebben hier zo'n prachtig Winkelcentrum, dat ga je toch niet kapot maken?"

De Goedheiligman heeft natuurlijk gelijk. Jammer dat het Winkelcentrum op oudjaarsdag weer dichtgetimmerd moet worden en er zeecontainers op het plein worden neergezet. Het lijkt zo oorlogachtig, Beijum onwaardig Ondergetekende kan hier natuurlijk een oproep plaatsen om gewoon lekker en vriendelijk te gaan feesten tijdens de komende oud en nieuw, maar bij sommigen is dat vast en zeker tegen dovemansoren gezegd.

De boodschap van de Sint is in elk geval helder:"Jongelui, blijf met de poten van jullie eigen mooie wijk Beijum af! Maak het liever nog mooier en beter!" Ondergetekende heeft niet de status die Sinterklaas heeft, maar toch zal ik als wijkblogger een duit in het zakje doen: Dames en heren jeugdigen, willen jullie Beijum tijdens de jaarwisseling heel laten? Luister ook naar Michael Jackson: heal the world, make it a better place.... Begrepen!! De keuze is aan jullie! Klik de foto groter om de flyer te kunnen lezen.
http://www.youtube.com/watch?v=DwrSVDRP-2Y

Geen opmerkingen: