zaterdag 19 maart 2011

EEN ZEER PROFESSIONELE WIETPLANTAGE

Het is niet de bedoeling om elke opgerolde wietplantage in de wijk op Beijumnieuws te zetten, je kunt wel aan de gang blijven. Maar dit exemplaar was wel erg professioneel opgezet:
In een flatwoning aan de Froukemaheerd in de wijk Beijum is vrijdag een hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij bestond uit zo’n tweehonderdvijftig plantjes.
De politie kwam de hennepkwekerij donderdagavond al op het spoor na een anonieme tip. Ter plaatse troffen agenten een professioneel opgezette kwekerij aan die zich uitstrekte over de volledige woning. Daarvoor had de bewoner de woonruimte behoorlijk verbouwd. Zo was er een grondzeil over de vloer gespannen om zo een plantenbak te creëren waar de planten in stonden, was de hele woning met isolatiemateriaal bekleed en zaten er gaten in de muren.

De apparatuur alsmede de planten zijn in beslag genomen. Medewerkers van de Milieudienst hebben in samenwerking met de politie de kwekerij ontmanteld. De agenten doen nog onderzoek naar de persoon achter de hennepkwekerij. www.oogtv.nl

1 opmerking:

Unknown zei

Heeft u ook overlast of een vermoeden van een hennepkwekerij, mail naar hennep@groningen.politie.nl