zaterdag 5 maart 2011

NOG MEER PAARDENKEUTELS

Nee, geachte lezer, weest gerust, ik heb geen behoefte aan een abonnement op poep- en plasverhalen op Beijumnieuws. Maar naar aanleiding van het verhaal over de paardenkeutels van afgelopen maandag (klik hier) was ik benieuwd of de drollen er nog zouden liggen. 

Daarom vrijdagmiddag maar even koers gezet naar de bewuste plek. Schuin tegenover de J. Calvijnschool. Nou ja zeg, zie foto. Niet te vatten! Afgelopen maandag fotografeerde ik alleen de bovenste hoop aanwezige keutels, maar de afgelopen dagen is er een nog grotere bult paardenstront bij gekomen. Dat roept toch vragen op.
 Zou hetzelfde paard dat verantwoordelijk is voor de lichtbruine hoop ook verantwoordelijk zijn voor de onderste donkere berg? Nee, herstel, een paard kan niet verantwoordelijk zijn, maar goed, de berijdster het edele dier heeft het er natuurlijk ook niet neergelegd. Zou het kunnen zijn dat paarden op dit gebied hetzelfde gedrag vertonen als honden? Die snuffelen vaak lekker en uitgebreid aan een reeds gedeponeerde drol van een andere hond en vervolgens leggen ze er zelf een naast. Of zou het kunnen zijn dat hier een totaal ander paard langs heeft gelopen in vergelijking met die van maandag, dat die even lekker heeft staan snuffelen om vervolgens ook een portie op de Beijumer klei te droppen?
Ik weet het niet beste lezers, maar ik las de raarste reacties onder het vorige paardenpoepbericht. Over dat je beter in paardenpoep dan in hondenpoep kunt staan. En dat paardenpoep goede mest is. Over kattenpoep. Een hoop lol over een hoop poep. Wat mij betreft is dit eerst het laatste blogbericht over paardenpoep. Tenzij hier de komende week een derde poepberg bij komt liggen...

1 opmerking:

Anoniem zei

Strontvervelend die honde en paardekeutels