maandag 14 maart 2011

ZATERDAG VOORJAARSOPENING BOERDERIJUM

Op de archieffoto rechts ziet u het terras van de Boerderijum zoals veel mensen het graag vaker zouden zien. Het zat vol, maar dat had meer te maken met een excursie waar deze mensen op afkwamen. Ik kan niet anders zeggen dat tijdens gewone dagen de opkomst van bezoekers naar de Boerderijum tegen valt. Het kan hier natuurlijk niet steeds drijven op excursies, egeltjesweekenden of wijkbijeenkomsten. Het is een ontzettend duur project in het Groene Hart van Beijum, en de herbouw is o.a. tot stand gekomen omdat duizenden Beijumers er hun handtekening voor hebben gezet.
Maar goed, wat niet is kan komen. Nieuwe ronde nieuwe kansen. Kom op Beijumers, jullie wilden een nieuwe kinderboerderij. Die staat er nu bijna twee jaar, toch maar een keer gaan kijken?
Voorjaarsopening Boerderijum
Op zaterdag 19 maart is de Open Dag van de Zorg en tevens de voorjaarsopening van Boerderijum! Buurtbewoners, kinderen en belangstellenden zijn van harte welkom aan de Beijumerweg 19 a in Beijum. Van 10.00 tot 16.00 uur worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er voor de kinderen een kleurwedstrijd, een vleermuizentocht, schminken, een springkussen en een heerlijke suikerspin. Iedereen wordt feestelijk onthaald en bovendien ontvangt elke bezoeker een leuke attentie.
Om 13.30 uur vindt de feestelijke overhandiging van een cheque door veearts mevr. Tinholt-Van der Meer aan De Zijlen plaats. Graag tot ziens op 19 maart.
(Ingezonden door De Zijlen)
De Zijlen: met zorg in de samenleving

De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Op basis van 30 jaar kennis en ervaring geven wij professionele ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen. De ondersteuning varieert van een paar uur per week tot 24 uur per dag wonen in een beschermde omgeving. We ondersteunen ruim 1200 cliënten verspreid over de gehele provincie Groningen.
http://www.dezijlen.nl/

Geen opmerkingen: