vrijdag 11 maart 2011

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Zusje van Lentekriebels begint morgen. 

Net als vorig jaar is het ‘ZUSJE van LenteKriebels’ ook weer van de partij. Dat begint op zaterdag 12 maart met de Landelijke Opschoondag. En in de Week van Nederland Schoon, 14 tot en met 18 maart, kunnen vooral scholen meedoen om de schoolomgeving en een deel van de buurt op te ruimen. De gemeente ondersteunt de acties met opruimmateriaal als grijpertjes en bezems en zorgt er voor dat het afval wordt afgevoerd. Lees hier verder

Jan Krist heeft nog niet weer gereageerd. Ik heb net naar z'n werk in Amsterdam gebeld maar daar kreeg ik hem ook niet te pakken. Wel kreeg ik een e-mailadres van z'n werk. Ook hierop wordt hij nu bestookt om eindelijk te regaren. De nieuwsgierige lezer moet even wachten, de maestro moet zoals afgesproken even z'n goedkeuring geven voor publicatie van het interview.

Voor de komende dagen staan op o.a. op de rol een video-interview met fotografe Philippine Koopman en een wandelvideo langs een gedeelte van de zuidrand van Beijum. De Beijumskap van Atsje Straatsma staat voor de 24e keer zoals altijd geprogrammeerd op vrijdagavond 18:00.

Geen opmerkingen: