donderdag 24 maart 2011

TUIN VAN DE WIERSHOECK LENTEKLAAR MAKEN

Voor de verandering publiceer ik ook eens een foto uit de Wiershoeck- en Schooltuin. Nee, niet zo een waar grootmeester Luit Staghouwer elke zondagnacht op Beijumnieuws patent op heeft, ook deze schoenmaker moet zich bij z'n leest houden. Luit stuurde net twee delen in een keer en schreef er bij:
Dit keer ontvang je vroeg in de week al mijn bijdrage voor Beijumnieuws en nog wel twee tegelijk. Het zijn foto's die ik vorige week dinsdag heb gemaakt. Uiteraard was ik afgelopen dinsdag ook ter plaatse en werd er druk gefotografeerd. Opvallend was de aanwezigheid van een vijftal soorten dagvlinders. Maar ik moet de foto's nog bewerken en dan zou er nog een tekst bij moeten en dat lukt me niet. Vrijdag vertrekken we voor een weekje Terschelling. Dus ben ik komende dinsdag niet op De Wiershoeck en daarom ontvang je twee bijdragen.
Wat is internet toch een gemak, de beide afleveringen staan voor het komend weekend en het weekend daarna gepland, en je hoeft er niet meer naar om te kijken. Op deze foto ziet u dat vrijwilligers de tuin van de Wiershoeck in gereedheid brengen voor de lente. Het zal weer gaan groeien en bloeien. De mens helpt de natuur hier een handje.

Geen opmerkingen: