vrijdag 11 maart 2011

SCHOOLPLEIN BEIJUMKORF WORDT OPGEKNAPT

De foto is een beetje donker, het liep al op het einde van de werkdag en de werklui stonden op het punt om hun werkzaamheden te beëindigen. Via een fotobewerking is de foto wat lichter gemaakt.

Wat er allemaal precies op het schoolplein van de Beijumkorf wordt neergezet qua speeltoestellen etc. weet ik niet. Ik herinner me wel een e-mail van een lezeres die me afgelopen najaar inseinde dat het schoolplein zou worden opgeknapt.
Als u de foto groter klikt ziet u dat een relatief zachte rode ondergrond is neergelegd. Valpartijen worden erdoor gebroken of verzacht, waarschijnlijk komt hier een of ander hoog speelttoestel. Nee, het is bepaald geen wereldnieuws. De lente komt er aan, kinderen gaan meer buitenspelen en hier op deze plek in het kinderrijke Beijum worden nieuwe speelvoorzieningen neergezet.

3 opmerkingen:

Unknown zei

De voetbalveld die er al stond wordt gewoon anders neergezet, dit om de redenen dat de ballen bij de buren in de tuin terecht komen. Dus wegens overlast, moest dit worden aangepast.

Dineke zei

Het rode vlak dat je ziet, is er gekomen omdat de kinderen (dit is het kleuterplein) zo graag op de grond liggen, spelen, koppeltje duiken etc.
En dat kan op deze ondergrond.

Nieuws moet je eerst "vergaren" en dan pas de wereld in blazen :)

Tevreden leester zei

Niet mee eens.Lezers kunnen prima aanvullen. Ook gisteren bij ongeluk Grevinga.