donderdag 17 maart 2011

LENTEKLANKHEALING IN SHANTI NIKET

(Ingezonden)
De lente, het seizoen van het zich roerende sap. Voor bomen wordt hun "zich roeren" een actieve stroom. Het sap pulseert sterker in hun aderen en hun takken brengen heldere knoppen voort die ernaar verlangen zich te openen voor de aanraking van de zon. De schors barst van de activiteit binnenin als de energie stijgt met het klimmen van de zon. Je kunt een voelbare opwinding merken wanneer de dagen even lang duren als de nachten en één voor één de glanzende knoppen zullen gaan openspringen zodat de bladeren zich triomfantelijk kunnen tonen aan de buitenwereld. Bij die groeikracht van de lente kun je jezelf voorstellen dat jouw diepste wensen en verlangens worden getransformeerd door de overvloedige levensenergie die jou op dit moment omgeeft en die je kunt gebruiken om iets dat net op gang is gezet, te stimuleren en te versterken.
Dit kan een baan betreffen die je net bent begonnen en graag wilt houden. Het kan een project zijn dat je net gestart hebt en een goede kans wilt geven, een relatie die je net bent aangegaan. Het kan een diepgevoelde impuls zijn voor wezenlijke wijzigingen in je leven. Zo kunnen we de kracht benutten die in het voorjaar door de natuur wordt opgewekt. Al wat we hoeven te doen is alles wat latent aanwezig is, te gaan activeren.
De Lenteklankhealing is een mooie gelegenheid om het lentefeest te vieren en, begeleid door klanken en trillingen van klankschalen en diverse etnische instrumtenten, de hernieuwde levenskracht van de natuur in jezelf te wekken en te ervaren.

Wanneer: zondag 20 maart, 10.30-12.00 uur of 14.00-15.30 uur

Waar: Shanti Niket, Heratemaheerd 24, Groningen (Beijum Noord)

Kosten: € 20,00

Meer info of opgave: www.shanti-niket.nl * 0598-795241 * * 0598-795241 * * 0598-795241 * info@shanti-niket.nl of vasu_48@hotmail.com
Twee jar geleden was ondergetekende aanwezig bij de lenteklankhealing. Voor een verslag en een video hierover klikt u hier.

Geen opmerkingen: