woensdag 30 maart 2011

HET GESPREK VAN DE DAG OP DE HEERDSTEE

Het was er een gekkenhuis geweest gisteren. Van het jeugdjournaal tot SBS, allemaal zijn ze langs geweest om te filmen. De redactie van Pauw en Witteman belde, en volgens horen zeggen het roddelprogramma Boulevard ook nog.

Nieuws is vluchtig tegenwoordig maar ongewild is de Heerdstee voor even de bekendste school van Nederland. Op de foto ziet u leerlingen en ouders vanochtend omstreeks tien voor half negen de school binnengaan. De bevalling van het 12 jarig meisje van de Heerdstee tijdens een excursie was en is tot nu toe, hoe kan het ook anders, hét gesprek van de dag. Directrice Inge Munneke liep met rode ogen rond:" Kun je wel zien zeker, ik heb een korte nacht gehad." Enkele leerkrachten die ik sprak zagen er ook vermoeider uit dan normaal:" Het houdt je wel bezig, het spookt steeds door m'n hoofd." Ondergetekende kreeg de complimenten:" Mooi dat je het niet naar buiten hebt gebracht, nu hebben we een week de tijd gehad om alles voor te bereiden."
Maar hoe is het nu wel de wereld ingekomen? "Het ging natuurlijk rondzingen. Via Hyves en andere sociale media is het naar buiten gekomen, en vervolgens was er geen houden meer aan en kwam het mediacircus hier op gang."

8 opmerkingen:

Liesbeth zei

Na het lezen van de telegraaf vanmorgen kan ik alleen maar zeggen diep en diep triest...heb er geen andere woorden voor..

Gertje zei

Het is niet te geloven wat dit meisje is aan gedaan.
Echt niet te geloven!!!!!

Anoniem zei

volgens mij is er nog niks officieel bekend... er wordt nog steeds onderzoek gedaan!

Anoniem zei

Een journalist melde ons vanmiddag dat de politie het heeft bevestigd (verhaal Telegraaf) maar ik heb het nog nergens kunnen terug vinden.

Anoniem zei

DIEP TRIEST ALLEMAAL.
Laat de direct betrokkenen met rust,zullen jonge moeder,kind en naasten hard nodig hebben,NIET ALLEEN NU,OOK IN DE TOEKOMST.
Laat staan de ,persmuskieten, 99% gepubliceerde is vaak op basis van ,horen zeggen,als zo vaak.
p.s wie neemt de telegraaf trouwens serieus.

Anoniem zei

Dat is ook wat ik bedoelde ;)
Onderzoek is nog steeds gaande.... Allemaal spookverhalen!!!! En de pers moet ook de kinderen bij school met rust laten!!!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Liesbeth zei

Hoe het dan ook zijt...het is gewoon dieptriest...en inderdaad Anoniem geef die mensen rust...