zondag 6 maart 2011

EVEN NAAR DE KAPPER GEWEEST

Wat een prachtige zaterdag hebben we achter de rug. Wel koud, maar een strak zonnetje aan de hemel. Her en der zag ik Beijumers in hun tuintje bezig om voorbereidingen te treffen voor de komende lente. Tegen vier uur zaterdagmiddag kwam ik bij kapper Gerrie de Boer aan. Die was net z'n plantenbakken aan het binnenzetten en de rolluiken naar beneden aan het draaien. De afgesproken periode van een half jaar wat betreft de sponsoring loopt af, en hoe en wat nu verder mijnheer en mevrouw De Boer? "Ja, we willen wel doorgaan met sponsoring van Beijumnieuws, dat bevalt ons prima, kom je volgende week even langs op de koffie? Dan kunnen we een nieuwe periode afspreken." Het contact met Gerrie en Marjan de Boer loopt gemoedelijk, dus we komen er wel uit voor weer een nieuwe periode linksboven op Beijumnieuws. (we gaan het bedrag van het afgelopen half jaar verdriedubbelen + 25 gratis knipbeurten)
Wat is geld waard, of wat heb je aan zaken doen alleen als je geen oog voor schoonheid hebt? Terwijl ik met het echtpaar De Boer (volgens mij zijn ze getrouwd, maar ik weet het niet zeker..) stond te praten zag ik een alleraardigst en lief meisje met twee 'voorbeeldhoofden' rondlopen. Ze was net naar de kapper geweest, en ze wilde wel even op de foto. Op de achtergrond ziet u de stamtafel van de kapsalon. Een mooi plekje om af en toe met een laptopje te gaan zitten internetten of te bloggen. Wie weet komt het er ooit eens van. Het voorjaar is in aantocht. De blaadjes gaan binnenkort weer aan de bomen groeien. Voor mensen is het vaak een periode van een nieuwe start maken. Het heet niet voor niks voor-jaar. Tijd om even lekker het huis op te ruimen en naar de kapper te gaan.
Oh ja, nog een vraag: het logo van Gerrie de Boer, zie links, is opgestuurd als slide-show. Normaal gesproken wisselen vier foto's elkaar af. Wie weet hoe dit werkt op Blogger zodat het linksboven ook toepasbaar is? Beijumnieuws@online.nl

2 opmerkingen:

Bert zei

Probeer het eens als animated gif?

Karin.P. zei

Leuk 25 gratis knipbeurten, prijsvraag op de website? goeie sponsor Gerrie de Boer mijn complimenten!!!