dinsdag 29 maart 2011

'S AVONDS WERKEN AAN DE ROTONDEDe werkzaamheden aan de rotonde bij de Wibenaheerd gaan de negende maand in. Woensdag- en donderdagavond is er totaal geen verkeer mogelijk in de heerd, dit valt te lezen in de brief die omwonenden in de bus kregen. Een lezer stuurde de brief naar Beijumnieuws en u ziet hem hiernaast gepubliceerd. (Verkeer is op beide genoemde avonden niet mogelijk tussen 19:00 uur en 23:59 uur)


De kans op herrie is groot, aldus de brief, maar dit zal tot een minimum beperkt blijven.


De grote vraag is: worden de omwonenden van de rotonde binnenkort eindelijk uit hun 'lijden' verlost?

Een lezer opperde het plan om een prijsvraag uit te schrijven met de vraag: op welke datum is de rotonde definitief en helemaal klaar?
Klik de brief groter om goed te kunnen lezen.

4 opmerkingen:

anirnireth zei

ruim voor de grote vakantie vorig jaar zijn ze al begonnen... ik durf het bijna niet te hopen maar ik doe het stiekem toch... zal het dan vóór deze grote vakantie eindelijk klaar zijn?
ik ben die bende meer dan zat...

vorige keer heb ik m'n beklag gedaan over het feit dat we niet op de hoogte gesteld waren van de blokkade aan het eind van onze straat (hylkemaheerd).
deze keer hebben wij keurig ook deze brief ontvangen!

Anoniem zei

Hé, die heerd kende ik nog niet, de 'Wibemaheerd' - toch fijn, ambtenaren die zorgvuldig en betrokken zo'n brief opstellen.

(nouja, om eerlijk te zijn, ik kende 'em al wel, dankzij de platte schermen in de Qbuzz, waarop, toen ze net waren gaan rijden, ook enige weken een Wibemaheerd gefigureerd heeft - kennelijk is het een heul erg moeilijke straatnaam ;-)

Hajé Bussink

Anoniem zei

En nu is het aan het regenen. Gaat er waarschijnlijk nog niks gebeuren :P

Anoniem zei

@anoniem... dat was mijn eerste reaktie ook... "nee he... gaat het nou weer niet door".
ze zijn trouwens de hele dag al bezig met de voorbereidingen, vannmoregn om half 8 waren ze al aan het lossen bijv., dus denk dat er toch wel wat zal gaan gebeuren.