zaterdag 5 maart 2011

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Jan Krist reageerde eindelijk op mailcontact. Mijn vraag luidde: Jan, kun je het conceptartikel even nakijken en goedkeuren? Dit kwam als antwoord: Is ook zo, heb het even heel druk gehad.Ik kijk er het weekend even naar. Binnenkort dus echt meer over de ervaringen van aspirant Groninger van het Jaar 2003 Jan Krist die nu woont en werkt te Amsterdam.

Ik werk sinds kort met een nieuw opmaakprogramma. Linken naar verwijzende sites op internet gebeurt nu niet meer via uitgebreide en lange sitenamen, maar hoofdzakelijk d.m.v. het simpele woordje hier.

Bert Hoekstra van Shoetime heeft z'n verweer tegen de Shoetime-keten in het zuiden van het land ingediend. Hoekstra heeft het Dagblad van het Noorden en TV-Noord al op bezoek gehad. Mocht hij winnen, en daar ziet het wel naar uit, dan gaat naar verwachting de landelijke pers zich ook met de zaak bezig houden, aldus Bert Hoekstra. Voor achtergronden over de rechtzaak tussen de echte Shoetime uit Beijum en de 'gekopieerde Shoetimes' klik hier en hier.

Geen opmerkingen: