zaterdag 26 maart 2011

POGING TOT INBRAAK BOELEMAHEERD

De politie heeft vrijdagavond op de Boelemaheerd in Groningen een 34-jarige man uit de stad aangehouden voor poging tot inbraak in een portiekwoning aan de Boelemaheerd.

Ondanks dat de verdachte breekwerktuig bij zich had, is hij de woning niet binnengekomen. Dit kwam doordat de bewoonster thuis was en de deurhaken naar beneden had gedaan. Zij alarmeerde de politie die de verdachte kon aanhouden. De man is vastgezet.

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/nieuws.asp?pid=99433

1 opmerking:

Anoniem zei

Vandaag heeft er weer een potentiele inbreker in Beijum toegeslagen (Grevingaheerd). Lag te slapen op de bank, wordt er ineens aan de terrasdeur getrokken en gerukt. Ik zat op, en zag ineens een vent schaamteloos door mn raam kijken! Hij heeft mij wss niet gezien, maar ik hem wel! Hij struint wel eens vaker door de buurt, maar ik wil mensen niet op hun uiterlijk beoordelen. Afijn, intuitie liegt niet. Signalement: blanke man, tenger postuur, rond 1.70. Opvallend blauwe jas+pet, ingevallen gezicht, gezichtshaargroei donkerblond tot bruin. Ik vermoed dat het een junk is. De politie is ingelicht en patrouilleert nu extra in de buurt. Maar wees alsjeblieft alert op insluipers. Overigens jat deze man ook fietsen en tuinattributen. Een echte rat dus!