zondag 13 maart 2011

WAT IS DAT NOU WEER?


Er komen af en toe geërgerde mails binnen. En soms ook een reactie met als strekking: Hé, jij Blogger, jij moet antwoorden geven i.p.v. vragen te stellen!  Ja, het zal beste lezers en lezeressen. Ik weet ook niet anders dan dat ik mens ben en niet alles kan weten. Er zijn ergere dingen, kijk maar naar Japan maar toch vraag ik hier: wat betekent dit? Wat stelt dit "mannetje" met honkbalknuppel voor hier midden op straat in de Holmsterheerd te Beijum? Kunt u meer vertellen? Het doet in de verte een beetje denken aan een eerder geplaatst blogbericht over snelheid in de de Rensumaheerd. Klik hiervoor hier.
Beijumnieuws@online.nl

4 opmerkingen:

Henriëtte zei

Het zijn een soortement waarschuwingsborden: bedoeld voor automobilisten als teken dat er (spelende) kinderen kunnen opduiken. Ze zijn er ook in andere varianten, bv een figuurtje met vlaggetje.

Henk zei

Hier in beijum wonen alleen maar dompies ze staan over al in de wijken het gaat om die magolen die 50 a 60 rijden in BEIJUM

Anoniem zei

En zoals zo vaak zijn het de Heerdbewoners die achter in de heerd wonen het hardst te rijden .

Henriëtte zei

@ Anoniem:

Wat een interessante uitspraak heb je hier het web opgeslingerd. Heb je onderzoek gedaan naar de hoeveelheid heerdbewoners die te snel rijden (of sneller dan andere heerdbewoners) een wil je dat met ons delen? Ik ben erg benieuwd naar je criteria en bevindingen.

Of wil je misschien je frustratie delen over je (te) snelle achterburen? Misschien een goed idee: ga eens met ze praten. Vergeet dan niet je naam te vermelden, dat praat wel zo makkelijk.

Henriëtte