zaterdag 29 maart 2014

CONDOOMBOEVEN, KIJK UIT BIJ DE DROGIST!

Ondergetekende mag graag even in de schappen van de lokale drogist rondneuzen. Zijn er nog nieuwe aanbiedingen of ontwikkelingen? Valt er nog iets aparts te noteren?
Nou ja zeg. Over pakweg tien meter verkoopruimte hangt uitgerekend bij de voorbehoedsmiddelen het bordje dat op bovenstaande foto is te zien. Foto is afgelopen woensdagmiddag gemaakt. Let op de tekst, het is iets om over na te denken: Winkeldieven opgelet! Wij hebben camera's. Als u hier steelt geeft u toestemming om de beelden te plaatsen op http://www.boevenvangen.nl/
Het zal je overkomen, dat je in een doldrieste bui een pakje condooms steelt- Pleasure Me!-, die bijna tegen de uiterste verkoopdatum aanzit, en dat je vervolgens met je seksueel begerige hoofd op een boevensite komt te staan. Kan het vernederender?
Terzijde, zou het veilig zijn om condooms te gaan gebruiken die bijna over de houdbaarheidsdatum heen zijn? Maar even bij het verhaal blijvend, is het juridisch haalbaar om te stellen dat een condoomboef bij diefstal toestemming geeft om z'n steelbeelden op internet te zetten?

Het brengt wel op idee├źn. Hang overal in de wijk camera's op en begin de site www.winkelkarboef.nl.
Of www.zwerfvuilterrorist.nl. Als u een winkelkar steelt of zwerfvuil in de wijk gooit, geeft u toestemming om de beelden op genoemde sites te plaatsen.

1 opmerking:

Willem Pauwelussen zei

Wie weet, liggen ze eerdaags met 35%-plakkers bij Albert Heijn.