zaterdag 8 maart 2014

SOCIAAL VUILNIS IN BEIJUM (3)Na het grofvuil-geweld van een week geleden is het aangenaam te constateren dat er ook nog steeds lief, vriendelijk en sociaal vuilnis bij de weg wordt gedumpt.
Wat extra positief is van bepaalde Beijumers, ze leggen de dingen die ze kwijt willen keurig bij een vuilniscontainer neer. Niet dat zoiets mag, maar kom op jongens, voor lief en sociaal vuilnis moeten we een oogje dichtknijpen. Bekijk bovenste foto, een aardig en waarschijnlijk super sociaal iemand legde onlangs drie spellen in dozen en een nog ingepakte tl-buis op een container aan de Claremaheerd. Neemt u maar mee, ik heb het niet meer nodig. Zal het toevallig zijn dat de persoon het spel 'Mens erger je niet' bovenaan heeft gelegd? Is het een hint?

Bij een container in de Wibenaheerd lag naast wat karton ook nog een soort van lampenkap. Althans, daar lijkt het op. Het komt iets minder aardig over, maar dat kan aan de blogger liggen. Zie foto links.

De rechter foto is in de Bentismaheerd geschoten. In een soort van lectuurbak lag een printer/scanner. Het ziet er allemaal fatsoenlijk en beschaafd uit, al was het nog netter geweest als ook de aansluitingskabels erbij waren neergelegd. En een doorzichtig plastiek zak er omheen gewikkeld. Sociaal vuilnis is leuk en vast zeer vriendelijk bedoeld, maar je moet de afgedankte spullen wel tegen de regen beschermen, anders heeft de ge├»nteresseerde vinder er niks aan.

Geen opmerkingen: