donderdag 27 maart 2014

ROMMELMARKT BEIJUMKORF (5 april)

(Ingezonden)

Rommelmarkt/Fancy Fair


O.B.S De Beijumkorf in Groningen, locatie de Honingraat aan de Jaltadaheerd, houdt zaterdag 5 april haar jaarlijkse rommelmarkt/fancy fair. 

De deuren van de school zijn van 10.00 tot 14.00 uur geopend. In verschillende lokalen van de school is er rommelmarkt, waar bezoekers kunnen snuisteren tussen de uitgestalde tweedehands spullen. Voor de kinderen is er in de school een spelletjescircuit uitgezet, waar leuke prijzen mee zijn te winnen. Ook kunnen zij zich tegen een kleine vergoeding laten schminken of grabbelen in de grabbelton. Er is een Rad van Fortuin en om 13.30 uur is de trekking van de Grote Loterij, waar op de dag zelf nog loten voor worden verkocht. Er is koffie, thee, frisdrank en limonade verkrijgbaar en voor de lekkere trek zijn er onder andere suikerspinnen, ijsjes, broodjes hamburger en frikadellen te koop. De opbrengst van de rommelmarkt/fancy fair komt geheel ten goede aan de school. Dit jaar wordt de opbrengst besteed aan de aanschaf van techniekdozen voor de bovenbouw.

1 opmerking:

Rommelmaten zei

Hee Allemaal,

Ik en m'n rommelmaat zijn echt geslaagd vandaag, we vonden het hartstikke leuk en hebben heel wat leuke spulletjes kunnen opscharrelen voor een prikkie! We werden goed geholpen en er hing een leuke sfeer, voor herhaling vatbaar dus (was wel erg druk met alle kids, maar ja)!
Volgende keer zijn wij er in ieder geval weer bij!!
Oant Sjen.