maandag 3 maart 2014

HOE ZIT HET MET BUITENFITNESS?

We blijven nog even in sportieve sferen, zie ook het vorige bericht. Het is al weer een tijdje stil rond de werkgroep Buitenfitness Beijum. Terwijl dit bij uitstek de periode zou moeten zijn waarin de initiatiefnemers zich zouden moeten roeren.

Buiten fitnessen doe je niet in de maanden november tot en met februari. Tenminste, het lijkt de blogger niet aantrekkelijk om met kou, regen en wind buiten in de toestellen te gaan zitten hangen. Nee, dan  liever naar het behaaglijke Dijkmanport. Het is begin maart en langzamerhand wordt het buiten aangenamer om te verpozen.

Beide foto's zijn gistermiddag gemaakt, er werd enthousiast gevoetbald in een stalen kooi in het Groene Hart van de wijk, achter de Bentismaheerd. Het moet de tegenstanders van Buitenfitness een doorn in het oog zijn, zo'n stalen kooi in 'hun' Groene Hart, of zoals u wil, Groene Long.
Buitenfitness ontsiert de groenstrook door Beijum. Vinden ze. Maar waarom deze voetbalkooi dan niet? Het is toch eigenlijk ook een vorm van buiten sporten/fitnessen?

Het zag er gezellig en bedrijvig uit en het was zo'n beetje de enige plek in het Groene Hart waar mensen gistermiddag op af kwamen.
Buitenfitness, nog een voetbalkooi erbij, een wekelijke Grand café in het Trefpunt, het moet mogelijk zijn om de groenstrook door Beijum voor meer mensen aantrekkelijk (er) te maken om een bezoek aan te brengen.

Geen opmerkingen: