dinsdag 10 januari 2017

AANPLAKKEN VOOR EUROSONIC NOORDERSLAG GRONINGEN 2017

Het is al jaren een tot ver over de landsgrenzen bekende muziekfestijn en vanaf morgen is het weer zover. Tot en met zaterdagavond (bierdouche?) dreunt Groningen weer op zijn muzikale grondvesten. Eurosonic Noorderslag staat voor de deur (11 t/m 14 januari).

Dat gegeven wordt breed uitgemeten op internet, maar er zijn ook nog de echte handwerkers die met een boodschappentas, flyers en lijm op pad gaan om het festival op daarvoor bestemde aanplakzuilen aan te kondigen.

Zoals de mijnheer die we op de foto zien, tegen half twee vanmiddag plakte hij ter hoogte van de sporthal twee flyers op een zuil. Daar staan o.a. de optredende groepen op. Wie gaat er winnen? Wie breken er door? Groningen is de komende dagen hét podium voor muzikanten van verschillende pluimage.

Even een digitaal handje helpen, de timetable waar alle optredens opstaan staat hier

Eurosonic Noorderslag ie het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. 's Avonds krijgt muziektalent de kans zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.
www.eurosonic-noorderslag.nl

Geen opmerkingen: