zaterdag 21 januari 2017

WAT HANDIG, DIE KLUISJES BIJ DE AH....De kluisjes bij AH-Beijum zitten op een zaterdagmiddag als deze vaak overvol. Wat leuk is, het zijn transparante kastjes, je kunt er zo mooi inkijken.

En dat doet deze nieuwsgierige Beijumblogger dan ook af en toe als hij er langs komt.

Zie foto. Zo te zien hebben twee personen hier hun boodschappen van de Lidl ingepropt voordat ze de AH binnengingen voor vervolgboodschappen,
Wat ook nog kan is dat alles, boven en beneden, van een en dezelfde persoon was/is.

Als dat zo is, komen hier wat betreft ondergetekende handigheid en onhandigheid samen. Want, wat een werk om alles een voor een in een kluisje te zetten, het kan voorkomen dat je alles erin hebt gezet, en dat dan het kluisje het niet doet.

De blogger doet ook meestal boodschappen bij genoemde Duitse super voordat hij de AH ingaat. Maar dan zet hij zijn boodschappen met tas en al in een kluisje. Is wel zo handig (kan ook nog eens niemand zien wat erin zit..).

Het fictieve wedstrijdje Handigheid tegen Onhandigheid eindigt hier wel in 2-1. Want, heel goed dat je de kwetsbare tomaten en witte bolletjes niet helemaal onderaan legt, maar wel de flessen, blikken en dergelijke.

Al lijkt het er wel op dat in de bovenste kluis linksonder een pizza in een doos ligt, maar dat kan verkeerd gezien zijn.

Het is geen wereldnieuws. En ook geen nepnieuws. het gebeurt gewoon op hyper-lokaal niveau in een winkelcentrum in de grootste wijk van de stad Groningen.

Geen opmerkingen: