zondag 1 januari 2017

GEDONDER IN DE SCHELTEMAHEERD

"Je hebt wat gemist vannacht, je schrijft dat alles goed is gegaan in Beijum maar we hebben politie en ambulance gehad in de Scheltemaheerd."

Lezer vervolgt: "Het is een wonder dat er geen zwaargewonden zijn gevallen. Dronken buurtbewoners gingen verhaal halen bij een buurtgenote om een of andere meningsverschil. Het liep volledig uit de hand en er kwamen twee ME busjes aan te pas met ME om de vechtpartij te beëindigen. Jammer want tot middernacht was het hier heel gezellig. "

13 opmerkingen:

Bert zei

Er was ook een ambulance, heb me laten vertellen dat iemand aan zijn hoofd gewond was... Jammer, het was idd heel leuk en gezellig op de heerd. Mag hopen op een zeer zware kater bij de betrokkenen!

Anoniem zei

Jammer dat het verhaal anders word neergezet dan wat er werkelijk gebeurd is.

Anoniem zei

inderdaad jammer dat het verhaal anders neergezet wordt dan wat er daadwerkelijk gebeurd is...

Johan Fehrmann zei

Het is jammer dat er wordt geklaagd vanaf de zijlijn terwijl de mogelijkheid er ook is om het eigen ´ware verhaal´ op te schrijven en in te sturen.Er zijn verschillende versies van het gebeurde, andere versies zijn welkom.

Danielle zei

Het enige wat jammer is, is dat er nu zomaar een verhaal geplaatst word wat niet waar is. Andere versies zijn welkom maar daar schieten we niks mee op omdat dit verhaal nu al is geplaats. De mensen die volgens dit artikel de daders zijn, ik citeer: 'Dronken buurtbewoners gingen verhaal halen bij een buurtgenote om een of andere meningsverschil' zijn juist het slachtoffer. En het ging niet om een meningsverschil, het zou fijn zijn als je in vervolg voordat er je plaatst dat er eerst meer onderzoek word gedaan, zodat het daadwerkelijke verhaal geplaatst kan worden en dat de werkelijke daders niet gezien worden als slachtoffers.

Johan Fehrmann zei

Dag Daniella, prettig dat je met je naam reageert.
Het verhaal is niet zomaar opgeschreven maar is door verschillende mensen bevestigd. Dat er geen meningsverschil zou zijn geweest grenst aan het lachwekkende, de ME komt niet voor de gezelligheid langs. En klaarblijkelijk verschil jij van mening met andere ooggetuigen. Dat daders ook weer als slachtoffers neergezet zouden kunnen worden, tja, dat is een kwestie van invalshoek. Dat het verhaal geplaatst is wil niet zeggen dat andere versies datzelfde verhaal niet anders zouden kunnen inkleuren.
Ik ga er verder niet over discussieren, laat maar lekker rusten en een vreedzaam jaar voor alle Scheltemaatjes toegewenst.

ria zei

nou johan dat hebben wij hier ook wel nodig want het houd hier niet op en het was geen menings verschil het was een gerichte actie dit gaat over een dier dat is mishandeld en dat loopt al ff

ria zei

nou johan weet niet wie jij als ooggetuige hebt gesproken maar als die het zo goed heeft gezien en weet waar het om draait ben ik nieuwsschierig want dit was een gerichte actie van personen die niet in de scheltemaheerd wonen wij wonen er wel en ook dichtbij en weten wat er al jaren speelt en wat er aan de hand is

Johan Fehrmann zei

Herhaalde en laatste opmerking mijnerzijds, schrijf een eigen versie van het gebeurde...welkom.

Johan Fehrmann zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Kul! Onenigheid te over in de Scheltemaheerd kijk maar op Fb en spreek de mensen maar...oh dat arme kattenvrouwtje.

taboetje zei

wordt wel nieuwsgierig wat er gebeurd is ..kattenvrouwtje ken ik er maar 1 van bij het speeltuintje. maar daar is veel meer leed, dan alleen maar dierenleed in dat hoekje.gegil en gekrijs, ruzies en kinderleed.

waarom maakt men zich drukker om beesten en andere zaken,dan om kinderen die in kutsituaties zitten, dan sluit men de ogen.

taboetje zei

galerij problemen genoeg in elk geval.