donderdag 26 januari 2017

WIE HEEFT IN BEIJUM 650 EURO GEVONDEN?


"Mijn vriendin heeft gisteren 650 euro verloren. Kun je alsjeblieft een bericht maken en een oproep doen? Hopelijk heeft iemand het bedrag gevonden."

Lezer gistermiddag.

Wat een bedrag. Wat kun je daar leuke dingen voor doen.

Vertel, waar in de wijk heeft ze dit verloren. In een portemonnee?

"Mijn vriendin heeft het bedrag bij drogisterij Kamst in Winkelcentrum Beijum gepind. Het kan daar verloren zijn, maar ook bij de parkeerplaats bij de Aldi op Beijum Oost waar ze naar toe gereden is.  Dat was tegen half een. Ik heb er weinig vertrouwen in dat mensen het terug brengen, maar je weet maar nooit."

Zat het geld in een portemonnee?

"Nee, mijn vriendin belde me overstuur op, het waren briefjes van 50 euro. Ik denk niet dat dit zin heeft, volgens mij brengt een mens dit bedrag niet terug, maar je weet maar nooit."

Klopt. Je weet het maar nooit. Dertien biljetten van 50 euro vinden is erg verleidelijk. In eigen zak steken en tel uit je winst.

Maar er bestaat ook zoiets als een geweten.....Beijumnieuws@ziggo.nl

2 opmerkingen:

Unknown zei

Kan het niet zijn dat ze het heeft laten zitten in de pinautomaat? In dat geval wordt het weer ingeslikt en kan ze via het nummer van de automaat en het bijbehorende telefoonnummer het geld weer op haar rekening krijgen....

Anoniem zei

Ik heb een x mijn 850 terug gekregen.. verloren op winkelcentrum beijum..mr ik wist waar ik met mn stomme hoofd het had verloren.. videobeelden opgevraagd