zondag 29 januari 2017

VERKEERSRUZIE HOEK KORREWEGBRUG/ ULGERSMAWEG

Archieffoto, fietspad en Ulgersmaweg kruisen elkaar

Man(23) aangehouden na verkeersruzie


Groningen - De politie heeft zaterdagmiddag 28 januari een 23-jarige man uit Assen aangehouden op verdenking van mishandeling.
Een 55-jarige fietser uit Groningen reed die middag over de Gerrit Krolbrug in zijn woonplaats. De 23-jarige Assenaar kwam op dat moment met zijn auto vanaf de Ulgersmaweg. De Assenaar zou daarbij geen voorrang hebben verleend aan de fietser. De fietser moest vol in de remmen en gaf door de schrik een klap tegen de auto. Daardoor ontstond een woordenwisseling tussen beide mannen. Toen de fietser wilde weggaan, liep de automobilist achter hem aan.

Daarna zou de fietser meerdere malen geschopt en geslagen zijn door de automobilist. De fietser liep door de mishandeling diverse verwondingen in zijn gezicht op. Hij is, onder anderen met een gebroken neus, overgebracht naar het ziekenhuis. Lees verder via 112 Groningen

1 opmerking:

Anoniem zei

Op deze plek doen zich vrijwel dagelijks dit soort incidenten voor. Automobilisten verrekken het gewoon voorrang te verlenen en dringen zich aan alle kanten op, vooral op plaatsen waar ze helemaal niet mogen wachten bij de geopende brug. Wanneer gaat de verkeerspolitie toch eens af en toe een dagje handhaven ? Dat zou de brutale blikgasten kunnen leren met een lekkere prent van een paar honderd euro !