dinsdag 17 januari 2017

UIT DE OUDE DOOS (312)
Het kan zijn dat een der hier geplaatste foto's al een keer in de Oude Doos van Beijum heeft gestaan, en daarom worden zekerheidshalve maar drie afbeeldingen in een aflevering gezet.


Zoals vaker het geval in een aflevering waar meerdere foto's inzitten, de blogger heeft geen idee of er een bestand bestaat tussen de afbeeldingen die we hier zien.

Eerst de bovenste foto, de heren komen me niet bekend voor, maar wat wel zichtbaar is is dat ze op een of andere markt op Plein Oost achter een kraam stonden.
En wel vlakbij waar tegenwoordig de Aldi zit, links is een reclamebord van de voorganger van genoemde Duitse super, de Golff,  zichtbaar.

Foto links, waarschijnlijk gemaakt tijdens een zeskamp bij de Kleihorn.

Foto rechts dan, die moet toch al een keer gepubliceerd zijn? De blogger gaat niet de ruim driehonderd voorgaande afleveringen van de Oude Doos erop na vlassen. Een eerbetoon aan record-vrijwilliger Frieda Molenberg kan altijd nog een keer

Zo te zien was ze in de sporthal van Beijum met de Fakkeltrofee in de weer, de estafette-prijs die jaren achtereen werd uitgereikt aan Beijumers die zich op de een of andere manier verdienstelijk voor hun woonwijk hebben gemaakt.

Geen opmerkingen: