maandag 2 januari 2017

OVER TOT DE ORDE VAN DE DAG (Beijum, 2 januari 2017)De schoolgaande jeugd heeft nog een week vakantie maar toch is vandaag het 'gewone leven' weer opgestart. Kerstmis voorbij, de jaarwisseling, winkels weer open, mensen weer naar hun werk, etc.

Wie zeker ook op een gewone maandag als 2 januari weer aan het werk kunnen zijn de mensen van de milieudienst die mogen opruimen en vegen.

Zie foto boven, een veegmachine schoof tegen half twee vanmiddag over de Emingaheerd en werd even later in de Godekenheerd aangetroffen.
Zie afbeelding rechts.

Het kan zijn dat het mannetje dat erin zat even daarvoor de resten van het vreugdevuur ter hoogte van de Fossemaheerd heeft opgeveegd, Zie foto links, het zwart geblakerde verkeersbord op de vluchtheuvel moet later nog vervangen worden.

In de Bentismaheerd staat iets wat een kruising tussen een hondenhok en een of andere opberg-ding moet voorstellen langs de straat, zie afbeelding rechts.

Foto beneden, de milieudienst zal vast ook een opruimrondje langs de vuilniscontainers aan de Claremaheerd naast Plein Oost gaan maken.

Het is 2 januari, En we kunnen weer gewoon gaan doen.

Geen opmerkingen: