woensdag 4 januari 2017

OPSPORING VAN AARDIGE HONDENEIGENAAR GEZOCHT

Isolde op de bewuste scooter

Lezeres Isolde had eergisteravond een vervelende ervaring toen ze met haar scooter over het Koerspad reed. Ze moest plotseling afremmen voor een loslopende hond, met alle gevolgen van dien.

Ze schrijft:

Hallo beste mede-Beijumers, ik ben op zoek naar de eigenaar van het soort soort hond dat links op de foto is te zien, foto is van Google gehaald. Hij liet hem maandagavond loslopen op het Koerspad, (19.15) en liep zo ineens voor mijn scooter. (of beter gezegd de scooter van mijn werkgever!) Toen moest ik heel plotseling remmen en toen ging ik onderuit en lag ik inclusief scooter op de grond. Van de schrik ben ik vergeten naar de gegevens van de eigenaar te vragen ivm schade en verzekeringen. Het gaat om een man van naar schatting 50 met kort grijs haar. 
Kent iemand hem en zijn hond? (Het was overigens een aardige man hoor, die ook geschrokken was).


Hoe gaat het nou met je?
Ik heb een paar lelijke schaafwonden maar verder geluk gehad! Op scooter paar dikke krassen erbij en spiegel gebarsten.

Kom op aardige hondenbezitter, meld je even. Misschien heb je er geen weet van wat er met de onfortuinlijke scooterrijdster is gebeurd. Beijumnieuws@ziggo.nl

1 opmerking:

Johan Fehrmann zei

Er wordt, hoe goed bedoelt misschien ook, een adres in de Holmsterheerd doorgegeven. Beijumnieuws doet niet aan naming and shaming, kan ik niet publiceren.