zaterdag 1 oktober 2011

WORDT HET EEN ZOMERSE 4MIJL?

De 4mijl van Groningen komt steeds dichterbij en gaat daarom ook steeds meer leven. Vandaag, (blogbericht donderdag geschreven) kreeg ik, en ik zal vast niet de enige zijn, een pakketje door de organisatie van het hardloopfestijn thuisgestuurd. Een brief met uitleg, een loopnummer, een groene flyer en een chip met veiligheidsspelden. Zie foto rechts. Voorgaande jaren heb ik tijdens de loop gefilmd en gefotografeerd maar dat is nu niet meer nodig, volgens de brief zal elke deelnemer op de foto en film komen.
Vandaag een verrassende bijlage van Dagblad van het Noorden bij de Gezinsbode in gevonden. Verrassend en leuk omdat vorig jaar m.i. weinig aandacht in dé krant van het noorden aan de 4Mijl werd besteed. Maar goed, het is ook niet elk jaar eeen jubileumjaar.
Vandaag vroeg ik me tijdens een oefenloop door het Kardingepark af of we wellicht voor het eerst in het bestaan van de 4Mijl een zomer-run gaan krijgen. De herfst is in geen velden of wegen te zien, en ook niet in Haren, op de Hereweg en op de Vismarkt. Het zou toch wat zijn om de 4Mijl tijdens een temperatuur van + 25 graden te lopen. Hardlopers uit Beijum en omgeving: pluis de Gezinsbode extra door, er zit een mooie bijlage in verstopt!
(Volgens de weervoorspellers slaat het weer aanstaande dinsdag om..)

Geen opmerkingen: