zaterdag 29 augustus 2015

AFRONDENDE WERKZAAMHEDEN BIJ BEIJUM NOORD (nieuwbouw Hunze)


De puntjes op de i zetten, zo noemen de mensen van Ring Groningen de werkzaamheden die momenteel plaats vinden bij kruispunt Beijum Noord en het kruispunt ter hoogte van de Groningerweg.
In de week van 31 augustus vinden er op het gedeelte Beijum-Noord - gedeelte Ring Oost richting Ring Noord/Noordzeebrug (boven op de Boterdiepsbrug) - afrondende werkzaamheden plaats. Weggebruikers dienen met name in de spits rekening te houden met overlast.
Op dit traject vindt er dan een vermindering van rijstroken plaats zodat de aannemer zijn werkzaamheden veilig en goed kan uitvoeren. De werkzaamheden hebben te maken met "puntjes op de i" aan het knooppunt Groningerweg/Beijum-Noord dat vóór de zomervakantie is afgerond.
Dit gaat vooral om de werkzaamheden die buiten de bebouwde kom van Beijum plaatsvinden. Maar op de grens van Beijum en de Hunze worden ook puntjes op de i gezet. Zie bovenste, linker en rechter afbeelding, bij de op- en afritten bij Beijum Noord. Afrondende mooi makende werkzaamheden.

Als we onder de ringweg door rijden (zie bovenste afbeelding) dan komen we van de Amkemaheerd op de Cuypersweg in de Hunze terecht. Hier zien we ook bijna afrondende werkzaamheden en puntjes op de i, maar dan op een heel ander gebied. Tot ruim een jaar geleden bivakkeerden er stadsnomaden op het voormalige terrein van Tuinland.

De Hunzenaren zullen blij zijn dat mensen die straks via de afslag Noord de Hunze binnen rijden een veel chiquere 'poort' naar de wijk te zien zullen krijgen.


Geen opmerkingen: