donderdag 13 augustus 2015

EEN ZEER GESLAAGDE SPIJKER EN SPELWEEK BIJ HET TREFPUNT


 De deelnemende kinderen van Beijum kunnen met de begeleiding tevreden terugkijken op een zeer geslaagde editie van de Spijker en Spelweek bij het Trefpunt (voorheen Bonte BeijumExpress).

Drie dagen achtereen mooi weer, enthousiaste kinderen, gepassioneerde vrijwilligers en beschikbare ruimte in en naast het Trefpunt, goed hout en spijkers, meer is er eigenlijk niet nodig een leuke vakantieweekje voor kids neer te zetten.
Goed hout? Ja, de gemeente Groningen sloeg een flater door te laat een bak hout met dikke spijkers erin bij het buurtcentrum af te leveren. Irritatie alom. Maar de veerkracht (van de organisatie) was groot, binnen no time leverden een paar bedrijven goed en veilig hout.Eens te meer blijkt dat het organiseren van een groot en deuggelijk evenement in de wijk niet zoveel met geld heeft uit te staan. Goed samenwerken, de ego's aan de kant zetten voor hét grote doel, in dit geval het vermaken van kinderen, veel enthousiasme en teamspirit, het leidt allemaal tot iets moois. Het kan wel in Beijum (nog niet altijd blijkbaar, binnenkort meer over het niet doorgaan van Bruisend Beijum).

De foto's zijn door Jos Kruims gemaakt, waarvoor dank (klik ze groter om ze beter te bekijken).
Onderstaande video laat beelden zien van dag 1 en dag 3.Geen opmerkingen: