maandag 31 augustus 2015

MUZIEK IN DE WIBENAHEERD

Gisteravond tegen half negen stegen vrolijke klanken vanuit de Wibemaheerd op. Toch maar even kijken, nieuwsgierigheid dreef de blogger. Zal er een feestje gaande zijn?
Ja, bleek, maar geen feestje bij iemand in de tuin, maar min of meer spontaan op een speelveldje. 


Er waren stoelen neergezet waarop luisteraars zaten en armgebaren mee zwaaiden, er werd geflitst met de mobiele telefoonfotomaker, er stond geluidsapparatuur opgesteld en......, er liep een zanger rond die op het moment van fotograferen een André Hazes-liedje de Wibenaheerd in slingerde.

Tussen twee nummers door vroeg de blogger wie hij was. "Ik ben Brandon Pomp." Thuisgekomen: Vriend Google, ken jij deze zanger? Ja, die kent hij, er staat zowaar een You-tube video op internet, een zangvideo wel te verstaan. De geïnteresseerde lezer kan desgewenst zelf even googelen.

Foto's links en rechts zijn groter te klikken.

De blogger kreeg niet boven tafel waarom hier op de laatste zondagavond van augustus een voorstelling werd gegeven. Maar het zag er gezellig en sfeervol uit en de aanwezigen vermaakten zich prima. Tot hoe laat het feestje door is gegaan is niet bekend. Op de foto's is te zien dat het al donker werd, de kinderen uit de Wibenaheerd moesten de volgende dag (vandaag) ook weer vroeg op, dus het zal wel binnen de perken zijn gebleven.

De Wibenaheerd is niet altijd even positief in het nieuws. Maar er zit toch ook muziek in deze woonheerd.

Geen opmerkingen: