zondag 16 augustus 2015

SPIJKER EN SPELWEEK BEIJUM VANAVOND OP OOG (Stadjerstv)

Vanuit het Trefpunt werden nog drie afbeeldingen van de afgelopen Spijker- en Spelweek (dag 3) ingezonden. Mét onderstaande tekst: 

Dag 3 is altijd de laatste dag van de Spijker en Spelweek. Zo ook vandaag (vrijdag. De kinderen gingen vanochtend op pad om een vossenjacht te lopen, ook de allerkleinsten (2-3) jaar van Leutje Laiverds liepen de vossenjacht. Een voor een vertrokken de groepjes vanaf 10.15 uur om anderhalf uur later weer terug te keren met de puzzelstukjes. De kinderen kregen weer een fantastische warme maaltijd voor geschoteld die door de speciale kookstaf (fokko, Jan en Sylvia) in buurtcentrum Kleihorn was bereid. Na de maaltijd konden de kinderen hun hutten afmaken om ze later op de middag te kunnen laten zien aan de ouders. Aansluitend was er een door feestverhuur, gedeeltelijk gesponsord, springkussenspektakel en muziek om 16 uur was het dan echt over voor dit jaar, en gingen alle kinderen moe en tevreden naar huis met een leuk aandenken, een mini klomp. 

Graag willen wij hierbij alle sponsoren bedanken, AH Meins voor alle levensmiddelen, Slagerij van der Wier voor het vlees , Top Milieu service en Hovenier Uuldriks voor de pallets, Karwei bouwmarkt voor het noodhout, fruithandel Donders voor alle fruit, RTV Noord voor de PR en niet te vergeten Beijumnieuws voor de verslagen en foto's op het internet. Ook willen we alle ouders bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld deze week. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en updates of van een verslag van deze Spijker en Spelweek? Laat dan uw emailadres achter in de webshop bij contact en vink de optie nieuwsbrief aan op www.spijkerenspelweek.nl

Vanavond op OOG-TV (Stadjerstv-toppers):

1 - Commotie rond seniorenappartement Amkemaflat te Beijum - Johan Fehrmann - 7:14
2 - Ontruiming Amkemaflat Beijum - lijn6.com - 1:12
3 - Bauke Mollematocht - lijn6.com - 3:37
4 - Spijker en spelweek voor kinderen in Beijum - Johan Fehrmann - 5:37

Geen opmerkingen: