woensdag 19 augustus 2015

WELKOM IN DE KREMERSHEERD (IN BEIJUM?)

 Een bewoner van de Kremersheerd heeft op eigen initiatief bedacht dat het prettig is om mensen die deze woonheerd in willen rijden welkom te heten. Is niet verkeerd, wat klinkt/leest dat vriendelijk en uitnodigend, zie foto.

Zou dat niet vaker kunnen gebeuren? Ook op andere plekken? Zie onderste foto, iemand heeft onlangs een groen hart op het Heerdenpad gekalkt. Mensen die naar Beijum fietsen, de groenste wijk van de stad, worden min of meer welkom geheten door middel van een groene welkoms-hart. Wat aardig nou weer, zouden ze meer moeten doen.

KunstenaarsPand49 bestaat niet meer, maar het zou een idee zijn om bij alle ingangen van de wijk een mooi gekleurd bord neer te zetten: Welkom in Beijum
Update 20/8; 22:21 uur. Via Facebook Beijumnieuws reageert Lenny:
Wat leuk dat de bloembak in het Beijum Nieuws staat! Initiatief van buurtbewoners. Op een hele warme zaterdag in juli hebben we anderhalve bak in elkaar gezet. En later de rest gemaakt. Er staan in totaal 3 in de wijk. (begin vd Kremersheerd). Idee van buurtbewoner was om begin vd straat een bak neer te zetten met deze tekst en mijn zoon heeft de tekst er op geschilderd. Met dank aan gemeente die ons voorzien heeft van materiaal.

Geen opmerkingen: