zondag 23 augustus 2015

VIDEO SOCIALE LONG-FEESTJE


Het feestje dat vanochtend en vanmiddag in de Sociale Long werd gehouden was een groot succes. Vonden de organisatoren en alle bezoekers die de blogger vanmiddag bij de Boerderijum en het Trefpunt sprak.
Er valt een heel verhaal over te houden, maar het beste is: bekijk de video die vanmiddag tussen ongeveer half twee en half drie op en bij genoemde locaties werd opgenomen. Later, waarschijnlijk morgen, volgt nog een video die Beijumnieuws in samenwerking met Lijn6 maakte.
Foto boven, kinderen vermaken zich mer ring gooien.
Middelste foto, gelukkig, de boys van Radio Beijum versturen hun prettige geluiden weer de ether in(internet).
Foto onder: er waren aankondigingen te over.
Zie video. Opmerkelijk, Lammert Doedens foetert de stad Groninger pers uit: "Waarom komen jullie wel met gierende banden naar Beijum gescheurd als er een Zwarte Pieten-rel is, een gaslek bij een seniorenflat of naar een andere calamiteit...., maar waarom niet wanneer er een Beijum-feestje wordt gehouden? Is dat niet interessant genoeg of zo."

Later op de avond een aankondiging van de dagafsluiting van 'Sociale Long.' Poeh, mensen, wat een buikdansshow in het Trefpunt(morgen video).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geen bericht is goed bericht, geldt zeker ook voor de Pers.

Theo Koolman zei

Gezellige familie samen zijn van en door de beijum'er georganiseerd. zonder een doelstelling of geld verslindende subsidies. Daar kunnen wij alleen maar trots op zijn.
Theo