zaterdag 15 augustus 2015

FEESTJE BSO DE WIGWAM: BOEREN HOLLANDS ZOMERFEESTJE


Het zag er gezellig uit gistermiddag langs de westelijke wijkring ter hoogte van basisschool de Beijumorf. Vlaggetjes, een opblaasbare koe, balonnen, zou er een feestje gaande zijn? De blogger stapte even uit de auto om een paar foto's te maken.


Wat een vrolijke en enthousiaste sfeer kwam hem tegemoet. Goed dat ik wat foto's maak? Een jongedame die zich voorstelde als Amanda:" Natuurlijk ga je gang." De blogger begreep dat het feestje werd georganiseerd i.v.m. de afsluiting van de BuitensSchoolseOpvang-periode, dit omdat aanstaande maandag de Beijumkorf-school weer open gaat.

Amanda, links op bovenstaande foto: "Maak gerust een paar foto's, dan mail ik je de tekst." Mooie samenwerking:

Op vrijdag 14 augustus was het op BSO de Wigwam tijd voor een "Boeren Hollands Zomerfeest". Alle kinderen waren samen met hun gezin uitgenodigd om de zomervakantie op een feestelijke manier af te sluiten. Deze middag konden de kinderen samen met hun ouders (oud) Hollandse spelletjes spelen zoals bijvoorbeeld sjoelen of een heuse aardappelrace. Om het feest compleet te maken was er een springkussen. Ook het eten stond geheel in het thema 'Boeren/Hollands'. De middag was een enorm succes en via deze weg willen wij iedereen die erbij was nogmaals heel erg bedanken!

Groetjes van Team BSO de Wigwam
De namen voor de foto; (zie boven;JF) v.l.n.r. Amanda, Erika en Giuliana
Geen opmerkingen: