zondag 12 maart 2017

DE VVD KWAM ZWERFVUIL OPRUIMEN IN BEIJUM


Het is een mooi gebaar maar het is ook een beetje een actie om weeïg van te worden. Is het verkiezingstijd, de politici zijn even afhankelijk van kiezers, daarna vier jaar niet meer, gaan ze allerlei gezellige en leukige fratsen uithalen om bij die kiezers in de smaak te vallen.

Gisteren kwamen VVD-ers in het kader van de campagne voor aanstaande woensdag, verkiezingsdag, zwerfvuil opruimen in Beijum.
Is dat wel zo'n goeie zaak? Gaan van die asociale Beijumers de boel vervuilen, komen een paar van die optimistische VVD-ers het opruimen. Doe dat nou niet te vaak, dames en heren. We hebben zelf zwerfvuil-opruimers in huis. En dit is een slecht signaal naar de burger toe, gooi uw troep maar op straat, in de sloot of in de bosjes, wij van de VVD komen het wel even opruimen.

Kijk, als je dat als politieke partij nou elke week doet, maar punt is dat jullie dat hooguit twee keer in de vier jaar doen, vlak voor de landelijke verkiezingen en vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat werkt niet, op deze manier verliest de burger het vertrouwen in de politiek nog meer.
De VVD is toch de partij van law and order? Keihard aanpakken die vervuilers, 1000 euro boete voor zwerfvuil-rondslingeraars. Een winkelwagen in de Zuidwending gooien? Een week op water en brood.
Een fiets jatten? Twee weken cel. Dat zal ze leren.

Een beetje lief zwerfvuil gaan lopen opruimen om te pleasen. Kom op VVD, we beleven een rechtse golf. Law and Order!! Doe eens even normaal man!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wilden ze het goed doen hadden ze een vuilniszak over de kop moeten trekken ,en de container in.