donderdag 23 maart 2017

EEN KIND VAN TIEN JAAR TRACHTEN TE BEROVEN...(Wibenaheerd)


Je hebt er helden bij. Met dank aan lezeres Chantal:
Kind van 10 jaar bijna beroofd van geld aan de Wibenaheerd in Beijum;
Gister deed de moeder met haar zoon van 10 jaar aangifte van poging beroving van haar zoon;
Op vrijdag 17 maart omstreeks 17:00 uur werd de jongen tegengehouden door 3 jongens van 10 a 14 jaar. Eén van de jongens zei: Geef me je geld en trok het slachtoffer aan zijn arm de bosjes in. Het slachtoffer is toen heel hard gaan schreeuwen waarop zijn moeder kwam aanrennen.

De verdachte is ontkomen maar kan als volgt omschreven worden:
10/11 jaar oud, blanke huid, blond haar met opgeschoren zijkanten. Hij droeg een felblauwe/fluorescerende winterjas met geel/groene fluorescerende ritsen, ook de capuchon was voorzien van deze geel/groene kleur.
Signalement andere 2 jongens:
mededader 1: 12 jaar, 1.45 m lang, blank, bruin haar, donkerblauwe jas, opvallende rode crossfiets.
mededader 2: 13/14 jaar, 1.60 m lang, blank, pukkelige huid, blond gedekt kapsel.
Denkt u iemand te herkennen? Stuur ons dan AUB een PB of bel met 0900-8844 en help ons in dit jeugdonderzoek. 

EN DE MEESTE REACTIES LOPEN TEGENWOORDIG VIA https://www.facebook.com/beijum.nieuws

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja Ja wat een fijne wijk om te wonen ,maar weer even een avondje met de lokale driehoek zitten zeiken hoe geweldig het allemaal wel niet is in Beijum .

ricky zei

als ik kijk naar een periode van een jaar, gebeurd er wel het een en ander .maar als ik de positieve dingen bekijk en de slechte ,zijn er in de wijk meer goede dingen gaande dan slecht , het is ongelooflijk dat dat is gebeurt . het zijn kinderen die kinderen gaan beroven , volgens mij kijken ze te veel films en spelen te veel computer spellen , en waarom gaan ze dit doen , ligt het aan de wijk of in hun thuis situatie , ik hoop dat ze achterhaald worden en een lesje krijgen , maar om door dit gelijk de hele wijk te oordelen vind ik , onterecht , ik woon al bijna mijn hele leven hier en het was veel erger ,en over al gebeurd wel wat ,maar word niet altijd bekend gemaakt .dus oordeel niet de wijk maar de mensen die dit hebben gedaan , en ik hoop dat het jongetje . snel kan vergeten , het waren domme jongen die dat deden en hebben dus hulp nodig .