maandag 27 maart 2017

LIEGT TROS RADAR EN IS ANTOINETTE HERTZENBERG ZAKKENVULSTER?

Bij duizenden Beijumers in de bus...en vast bij meerdere duizenden buiten de wijk...

'Tros Radar bedriegt de kijker, het beroemde programma maakt gebruik van vervalsingen, trucages, leugens, halve waarheden en manipuleert nietsvermoedende kijkers. Dit ter glorie ven de zeer riant betaalde eindredactrice Antoinette Herzenberg.'
De achterkant, klik groter


Er valt deze dagen een zeldzaam agressieve reclamefolder bij Groningers en dus ook Beijumers, in de bus. Althans, bij degenen die geen NEE-sticker op de brievenbus hebben geplakt.

Het consumentenprogramma Tros Radar, het programma dat in de regel malafide bedrijven aanpakt en hun praktijken aan de kaak stelt, wordt door de BioStabil-Lobby compleet gekielhaald en zelf als een criminele organisatie neergezet.

De in Nederland wonende Italiaan Bruno Santanera bracht jaren geleden de BioStabil op de markt, het zou stress neutraliseren en het zou een neutraliserende uitwerking hebben.

Wat er allemaal van waar is en of Tros Radar zich al of niet zou hebben misdragen, weet de Beijumblogger niet.

Maar de folder( zie voor- en achterkant beneden) is vast niet geschreven met een BioStabil om.
Niks geen neutraliserende werking. Met volle stress en met gestrekt been richting Tros Radar en Antoinette Herzenberg, die als zakkenvulster wordt neergezet, vloekt de folder er over.

Stop oneerlijke journalistiek, deel dit bericht met uw vrienden en familie, staat er o.a op.

Het zijn de tijden dames en heren, een oorlogs-folder die een product moet beschermen dat pretendeert rust en neutraliteit te bewerkstelligen.....

Geen opmerkingen: