maandag 20 maart 2017

ZONDAG WEER TALKSHOW STAND VAN STAD


Wel eens een talkshow bijgewoond? Vanuit Groningen is het een opgave om naar Pauw, Jinek of DWDD te gaan, veel te ver weg en met de trein kom je dezelfde avond waarschijnlijk niet terug in Groningen.

Maar mensen, in hartje stad wordt een keer per maand ook een talkshow gemaakt en uitgezonden. En die is ook nog eens gratis toegankelijk! Stand van Stad heet het, zie nog eens dit artikel.

De aanwezigen kunnen tijdens de talkshow meestemmen over de stand van hun stad. Nadat een thema is besproken steek je een rood of een groen bordje omhoog. Rood is achteruit en groen is vooruit.

De Beijumblogger fietste voor de aflevering in februari als een Speedy Gonzales in amper een minuut van Beijum naar het Hereplein, thuishaven van Stand van Stad, in de voormalige bioscoop, tegenwoordig Groninger Forum genoemd.

Bekijk de video en luister onder meer naar anchorman Bram Douwes, foto boven en links aan tafel met Wabbesch Wabbesch (ook op de video).

Zin om een keer een uitzending bij te wonen? Aanstaande zondag bijvoorbeeld? Wel even een gratis kaartje reserveren. Activeer de link naar StandvanStad.nl op onderstaande Tweet.

Update 21.50 uur: Persbericht:


STAND VAN STAD: JOOST VAN KEULEN NAAR DEN HAAG. PREMATUUR OF MET PERMISSIE?
Stand van Stad staat weer op de rol, op zondag 26 maart zendt OOG TV de opname van aflevering 33 integraal uit om 20.00 uur. De opnames gratis bijwonen kan op dezelfde dag, om 16.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. 
In deze eerste aflevering van de lente onder anderen de Groningse wethouder van Economische Zaken Joost van Keulen (VVD) , scheidend voorzitter van de Supportersvereniging van FC Groningen John Schurer en YouTuber en VEED genomineerde Lilia Kazakova.
 
STAND VAN STAD #33
Alles wijst er op dat Joost van Keulen naar Den Haag vertrekt om plaats te nemen op een blauw zetel in de tweede kamer. Maar gaat hij daarvoor? En is dit de kans om een vrouw aan het college van B&W toe te voegen? Bram Douwes vraagt er naar. Ook praat hij met Lilia Kazakova, een jonge studente uit de Schilderswijk en tevens de populairste YouTuber en vlogger uit het Noorden. Ze is genomineerd voor een VEED-award en heeft 114.038 volgers op haar kanaal lily-like.com. Bram wil er het fijne van weten. De sympathieke John Schurer vertrekt als voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen. Bij Stand van Stad vertelt hij waarom.
Onze vaste gasten zijn ook weer van de partij, Marjolein Rover zocht naar glitter en glamour bij de Martinidogshow en ontdekte een hele bijzondere wereld, Bram Esser ging weer op pad voor Opduiktv en Wabbesch Wabbesch laat het resultaat zien van zijn Selfie-experiment.

STAND VAN STAD #33
Uitzending OOG TV: zondag 26 maart , 20.00 – 20.45 uur
Opname show: zondag 26 maart, 16.30 - 17.15 uur
Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen
Gratis entree, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Geen opmerkingen: