vrijdag 3 maart 2017

ERNSTIGE VALPARTIJ STOEPEMAHEERD


"Ik dacht dat er een aardbeving was voorgevallen, ik hoorde vlakbij mijn winkel een dreun en de grond trilde. Later begreep ik dat er een valpartij was geweest, iemand was hier vlak naast van het balkon gevallen." 
Shoetime- eigenaar Bert Shoetime moet er even van bijkomen. Staat hij rustig zooltjes te lappen en sleutels na te maken, heeft hij opeens een volksoploop voor zijn deur.

Het is de tweede keer deze week dat alarmdiensten massaal uitrukken naar Beijum. Afgelopen maandag was dat naar de Holmsterheerd, tegen het middaguur vandaag richting de Stoepemaheerd, tussen de schoenmaker en de gymzaal was wat ernstigs voorgevallen. Omstanders en een politie-agent: "Een valpartij."

Er stond een hoogwerker, een tiental politieagenten, een ambulance, veel publiek, en verderop, richting Bunnemaheerd stond een trauma-heli. Zorgvuldig werd het onfortuinlijke slachtoffer naar beneden getakeld en naar het ziekenhuis gebracht (slachtoffer was op het witte doorlopende gedeelte van de schoenmaker gevallen).

Tot zover is verder niks bekend, wellicht volgt nog een update als er nadere ontwikkelingen zijn.


Geen opmerkingen: