vrijdag 17 maart 2017

PRACHTIGE ZONSONDERGANG EN STREPEN VAN STRAALJAGERSNaar verluidt is het mooie zonnige weer van de afgelopen dagen eerst voorbij en wordt het herfstig. Tenminste, als je de voorspellingen moeten geloven.

Maart zal zijn staart gaan roeren.
Maar wat was het gisteren nog mooi voorjaarsweer. En wat een strepen in de lucht! Wat deden al die straaljagers toch in de lucht?

Zie eerst foto's boven en beneden. Ondergetekende heeft in zijn leven al heel wat prachtige zonsopgangen gezien, op waddeneilanden en in verre oorden. Maar deze in Beijum mocht er toch ook zijn.
Je zou zo een serie kunnen beginnen, Romantisch Beijum.

Op de bovenste en onderste foto zijn de genoemde door straaljagers veroorzaakte strepen ook zichtbaar, maar daarop is te zien dat de strepen al wat zijn uitgewaaid, verdunt.

Maar op de linker en vooral rechter foto zijn ze goed zichtbaar.

Links zien we een boosdoener in een fel blauwe hemel.

Afbeelding rechts, het lijkt wel alsof de straaljagers aan wiskunde doen.

Update 12.58 uur, van een romantisch bericht naar informatie waar je paranoïde van kan worden. Zijn de zogenaamde strepen niks meer en niks minder dan chemtrails?
Chemtrails worden door nietsvermoedende burgers voor gewone vliegtuigsporen aangezien, maar dat zijn ze niet. Het zijn chemische ladingen die door speciaal hiervoor uitgeruste vliegtuigen over ons hoofd uitgestort worden. Deze ladingen hebben als doel om de bevolking ziek te maken en hun ontwikkeling te remmen. Deze operatie is een onderdeel van het streven van de illuminati om de wereldbevolking tot controleerbare proporties terug te dringen (ca. 500 miljoen). Ze wordt geleid door de NAVO, die net als de VN een illuminati-organisatie is. 

Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen (ook wel contrails genoemd), maar waaieren langzaam uit. Aangezien ze bijna altijd met meerdere vliegtuigen in een raster-patroon gesproeid worden, kunnen ze binnen een half uur een blauwe hemel compleet vullen met een witte sluier. LEES HIER

1 opmerking:

Jan zei

Gelukkig wordt ik beschermd door mijn aluminiumhoedje.