zondag 26 maart 2017

VAN WINTERTIJD NAAR ZOMERTIJD IN CAFE BEIJUM


De Beijumblogger is geen kroegtijger, maar zo een keer in de ongeveer twee maanden komt hij een borrel drinken in het Café Biljart aan de Claremaheerd.

Een borrel? Bij voorkeur een biertje met een dropshot erbij, een Gronings drop-likeurtje. 
Je kunt beter in de nacht van zomertijd naar wintertijd naar de kroeg gaan in plaats van omgekeerd, van winter naar zomertijd, want dan heb je een uur extra slaap. Ideaal voor kroegtijgers, een uur extra pitten.

Afgelopen nacht was het weer eens zover. Eem noar de kroeg. Niet te lang, want toen het middernacht was, was het denkbeeldig reeds 0.100 uur. Er zat een korte nacht aan te komen.

Geen hangjeugd in de Claremaheerd. Rust, fietsen en scooters. Zie afbeelding rechts,

Bij binnenkomst straalden de Beijumblogger een paar vriendinnen-stellen tegemoet.
Zie foto's boven, links en beneden.

Hum, mannen, het is niet verkeerd om naar het Café Beijum te gaan....leuke dames daar....Zijn het geen schatjes/beauty's?

Het is lente. En mannen kijken extra naar vrouwen. En omgekeerd. Een kwestie van natuur. En van hormonen. Jongens jongens, wat wonen er spontane en leuke dames in de grootste wijk van Groningen.

Er werd nog een foto genomen, van een der dames met ondergetekende. Die moest en zou ook op Beijumnieuws
Maar de blogger duikt weg, want hij zet zich, toch wel een beetje laf, liever niet in het middelpunt van de belangstelling.

Het staat de dames natuurlijk vrij om de afbeelding op de aan Beijumnieuws corresponderende Facebook-pagina te zetten. https://www.facebook.com/beijum.nieuws

De blogger fietste na een half uurtje weer huiswaarts.
Onderweg vloog een kater achter een poes aan. Gegil en gekrijs. Mannetjes en vrouwtjes. Bloeiende bloesems langs de straten. De natuur in Beijum manifesteert zich op een prachtige manier. Zie ook de foto's....

Leve het voorjaar. 

Geen opmerkingen: