zondag 11 oktober 2009

DE 4MIJL VAN GRONINGEN VANUIT BEIJUM

Wat een feest vanmiddag in Haren, op de Hereweg en in de binnenstad. Wat voelt het alsof je gedragen wordt als je de Herebrug overrent en door de Herestraat gaat. Als in een roes ga je maar door, op weg naar de Vismarkt. Ik weet niet hoe andere lopers het ervaren hebben, maar de runners high zorgde voor een piekervaring. Kletsnat, en met een in de keel kloppende snelle hartslag je eigen stad indenderen:wat een kick, wat een geweldig gevoel! Een attente lezeres plaatste op het voorgaande bericht mijn 4Mijl tijd. Beter gezegd, het was de tijd die mijn zoon van 12 jaar ongeveer neerzette.45 minuten voor een 12 jarige, het lijkt me niet slecht.

Kijk even mee naar een video-impressie van vanmiddag. Lezers die zich afvragen of ik gek geworden ben omdat ik al rennende zonodig de camera in de aanslag moest houden, die kan ik geruststellen. Het is geweldig om twee gezonde verslavingen aan elkaar te kunnen koppelen: het bloggen en het hardlopen. Kijk even mee naar een middagje 4Mijllopen in de stad Groningen.

De komende week nog een video over het 4Mijlparcours van Kardinge. Want, we moeten weer een jaar wachten maar in onze eigen achtertuin, in Kardinge, ligt een prachtig oefenparcours.

3 opmerkingen:

karin.p. zei

Een keurige prestatie hoor Johan van jouw zoon en jou !!!
Sarah had startnummer 7785 dus kon lekker vroeg starten.
Sarah danst 4x per week en heeft een redelijke conditie van daar verder heeft ze niet getraind.
Het weer zat jullie mee na wat er voorspeld was.

Alie zei

geweldig, leuk filmpje Johan! En goed gedaan jochie!

Maaike zei

Leuk filmpje, nog aardig gelukt tijdens het lopen. Ik was maar een halve minuut sneller dan jullie!

Groetjes, Maaike