zaterdag 17 oktober 2009

IN DE WINTER KUNT U IN BEIJUM ONDER DE ZONNEBANK

Het pand stond een maand of vier leeg en het kwam wat troosteloos over. Maar daar gaat verandering in komen, als de dagen nat, koud en kort worden kunt u er wat warmte, licht en behaaglijkheid weg halen. Tenminste, als u er van houdt. Een zelfstandig zonnebankbedrijf gaat op franchisebasis en onder de vlag van organisatie Megasun kijken of er handel zit in de aanbieding van kunstmatig zonlicht op Plein West. Gisteren stond de deur open en was een stukadoor(foto) bezig om de muren aan de eisen van de nieuwe huurder aan te passen.

Navraag bij Megasun leverde de bevestiging op dat hier in Beijum, aan de Stoepemaheerd, het zonnebankbedrijf per 1 december de deuren gaat openen.
Zonnebanken stonden de afgelopen tijd negatief in het nieuws. De medewerker van Megasun:" Dat klopt, maar daar hebben we iets op bedacht. Het heet easyCare en hiermee wordt de huidtype van tevoren berekend en aansluitend wordt bekeken welk bruiningsprogramma de klant het beste kan ondergaan, dit maakt onder de zonnebank gaan allemaal veel veiliger. Kijkt u ook maar eens op onze site." Op de site staat u o.a.:
Onze huid reflecteerd onze ziel. Gebaseerd op technisch goedgekeurde metingsmethodes, in combinatie met antwoorden op persoonlijke vragen, stelt megaSun basicCare snel en eenvoudig een individueel bruinings-plan op voor een verstandige bruining." http://www.megasun.nl/megasun.htmll

Geen opmerkingen: