maandag 12 oktober 2009

JENNIFER POSTEMA:VOETREFLEX, PEDICURE & SHAMBALA

Op het ogenblik is ze nog werkzaam in een kledingzaak, maar als het aan haarzelf lag zou ze zich helemaal storten op datgene waar ze het liefst mee bezig is: voetreflexelogie, Reiki, Shambalahealing en/of pedicure.”Ik wil graag dieper en menselijker contact met andere mensen maken, contact vanuit de essentie en vanuit gevoel.”

Jennifer Postema(30 jaar) woont sinds ongeveer anderhalf jaar aan de Holmsterheerd en ze heeft sinds kort een praktijkruimte aan huis. Uw blogger ging bij haar langs voor een voetreflexmassage en kreeg daar geen spijt van. Wat kun je volzitten met allerhande gedachten in je bovenkamer, en wat werkt het goed als iemand dan met je voeten bezig gaat. De westerse mens zit teveel in zijn hoofd, en ik ben daar geen uitzondering op. De massage van Jennifer trok me a.h.w. naar beneden, ik voelde nadien meer ruimte in mijn hoofd en ik voelde me steviger op de Beijumer klei staan.

Het is herfst, en dat is bepaald niet het favouriete jaargetijde voor veel mensen. Depressies, lusteloosheid, verkoudheid en een moe gevoel kunnen maar al te gemakkelijk de kop op steken. Een consult bij Jennifer kan in dat soort gevallen ondersteunend werken. Een goede voetmassage of healing kan er voor zorgen dat je je weer beter in je vel gaat voelen. Diabetici en reumapatienten zijn bij haar ook letterlijk en figuurlijk in goede handen. In juni heeft ze haar pedicureopleiding voltooid en ze is nu bezig om een aantekening voor Diabetische & Reumatische voet te halen.Maar een consult hoeft natuurlijk niet persé klachtgerelateerd te zijn. Een afspraak met Jennifer kun je ook maken voor de onspanning, even tijd voor jezelf nemen. Een behandeling kan ook preventief werken. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op haar website: http://www.voetlicht.net/ Tel.5491820

Geen opmerkingen: