zaterdag 31 oktober 2009

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Onder het laatste artikel over de vernielingen bij o.a. Winkelcentrum Beijum stonden meer dan 30 reacties. Dit is opvallend. Ik deed daar een oproep aan lezeres Anna om zich even te melden. Nog een keer de vraag: Anna kun je even mailen naar Beijumnieuws@online.nl ?

Omdat er zoveel gereageerd werd vraag ik me af of er misschien een behoefte is om via internet over bepaalde zaken in de wijk te discusseren, meningen uit te wisselen of gewoon om de eigen mening te poneren. Daarom als proef een paar keer De stelling van de Week. Komende week verschijnt hier een stelling die de wijk aangaat en daar kan op gereageerd worden. Geen gescheld en geen onrespectabel gedrag toegestaan, dit ter boordeling van de beheerder. Lezers kunnen stellingen die met Beijum te maken hebben opsturen.

Er zijn mensen die me vragen hoe ik dit allemaal doe qua tijd. Sommigen vragen me hoe het kan dat er een bepaald bericht op een tijdstip is geplaatst terwijl ze me tegen kwamen. "Kan toch niet?' Of, 'je moest toch werken, hoe kan dat nou?'
Het is heel simpel, via Blogger kun je verschillende artikelen al opladen en ze vervolgens op een bepaald tijdstip automatisch het internet op laten gaan. Dit stuk schrijf ik om 17 uur, het ligt nu panklaar en ik plan het voor 20.00 uur. Dan pas gaat het online en is het leesbaar. De foto's uit de School- en Wiershoecktuin plaats ik nu(17 uur) ook en dat gaat exact om 0.00 uur online. De lezer hoeft niet bevreest te zijn, ik ben hier echt niet de hele dag mee bezig.

Geen opmerkingen: