vrijdag 23 oktober 2009

GOLF VAN VERNIELINGEN IN BEIJUM

Van http://www.dvhn.nl/ (foto ook):
In Beijum zijn donderdagavond en –nacht zware vernielingen gepleegd. In een paar uur tijd werden zeker dertien auto's vernield, ruiten ingegooid van een aantal scholen en een woning en brand gesticht bij een drankenwinkel.
Dit gebeurde aan de Stoepemaheerd, Amkemaheerd, Atensheerd en nabij Kardinge. De politie vermoedt dat vijf à zes jongeren verantwoordelijk zijn voor de vernielingen. Ze verplaatsten zich per fiets. De politie vraag gedupeerden om aangifte te doen.
Lees zaterdag meer in de stadseditie van Dagblad van het Noorden
.
Van E-mail @lert:
Bent u getuige of gedupeerde vernielingen?
De politie stelt een onderzoek in naar diverse vernielingen die gisterenavond en –nacht hebben plaatsgevonden in onze wijk. Wat is er gebeurd? Donderdagavond- en nacht zijn in een paar uur tijd zeker dertien auto’s vernield. Ook werden ruiten ingegooid van een woning en een aantal scholen waaronder het Noorderpoortcollege, 'De Doefmat', 'De Beijumkorf' en de 'Dom Helder Camara'. Daarnaast werd er ook brand gesticht bij een drankenwinkel. Dit alles vond ondermeer plaats in de Stoepemaheerd, Amkemaheerd, Atensheerd en nabij Kardinge. SignalementenDe politie heeft het vermoeden dat vijf à zes jongeren verantwoordelijk zijn voor de vernielingen. Ze verplaatsten zich per fiets. Heeft u iets gezien of bent u gedupeerde?De politie vraag allereerst gedupeerden om aangifte te doen. Ook zijn wij op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord wat ons mogelijk zou kunnen helpen laat het ons weten. U kunt ons bereiken via 0900-8844 (lokaal tarief) of via onderstaande reageerbutton.Wij danken u wederom voor uw aandacht en wensen u een fijn weekend!Met vriendelijke groet, Klaas van Eeks, Eef Ekkelenkamp en René Hofman, úw buurtagenten

1 opmerking:

karin .p. zei

Ben ik even een paar dagen weg gebeurd er dit, ik kan ook nooit even weg pubers :-(

Ik stel voor als de daders zijn gepakt met een fel geel hesje met daarop ik was een van de vernielers en dan in de wijk laten schonnmaken schoffelen etc.