maandag 19 oktober 2009

OP 3 NOVEMBER: HEEL DE BUURT WIJKAVOND

Op 3 november organiseert het Wijkteam Nieuw Lokaal Akkoord een wijkavond voor ALLE bewoners van Beijum. De thema's ouder worden en het belang van kunstenaars in de wijk zal die avond worden besproken en uitgediept.

Op de flyer is het woord ALLE (van alle Beijumers)express groter neergezet. Dit om te accentueren dat de avond echt voor iedereen in de wijk is. Omdat steeds hetzelfde groepje mensen op dit soort avonden afkomt zijn nieuwe en verse gezichten extra welkom. Nogmaals, ALLE Beijumers zijn van harte welkom!

Op de flyer, klik groter, staat te lezen dat de avond om 19.45 uur begint met een kop koffie. Om 21.30 uur wordt de avond in Pand49 afgesloten met een hapje en een drankje.

Minder goed te lezen, maar het staat wel op de flyer: Naast deze thema's is er ook gelegenheid om over andere zaken te praten die de wijk aangaan en u bezighouden.

2 opmerkingen:

Karin zei

De BOB is een zieke organisatie en het is te hopen dat alle figuren die daar wat mee uit te staan hebben op deze vond wegblijven. Dan komen er ook eens andere wijkmensen om mee te denken en te praten.

Anoniem zei

Ik ben een keer op zo'n avond geweest. Altijd dezelfde koppen, alsof die mensen niks beters te doen hebben.