zaterdag 17 oktober 2009

WILDWEST BIJ PLEIN WEST

Als een stuiterbal reed een auto gisteravond een paar keer op en neer tussen de buitenmuur van de slijterij en de kroeg op Plein West. Op de site van rtvnoord staat hierover:
GRONINGEN - Een 33-jarige vrouw is vrijdagavond meerdere malen opzettelijk tegen de pui van een supermarkt en een café aan de Stoepemaheerd in Groningen gereden.
De Groningse had eerder die avond ruzie met een vriend gehad en stapte daarna in haar auto. Vervolgens reed ze met een forse snelheid tegen de muur.

De vrouw werd door de politie aangehouden en opgesloten. Een blaastest gaf aan dat de vrouw te diep in het glaasje had gekeken. De panden liepen grote schade op. De auto moest worden weggesleept.
Een personeelslid verklaarde vanochtend:" De drankenhandel heeft niks met de hele zaak uit te staan, de vrouw was gewoon dronken en was waarschijnlijk kwaad. Wat een maatschappij vandaag de dag mijnheer."
Om nou de hele maatschappij op een zo'n incident in Beijum op te hangen gaat m.i. weer wat ver. Maar dat een mengsel van alcohol en razernij vervelende gevolgen kan hebben bewijst deze muur bij het Winkelcentrum in Beijum. Die staat helemaal scheef en ingedeukt en zal moeten worden hersteld.
http://www.noordnieuws.nl/nieuws/indexwm.asp?actie=totaalbericht&pid=85812

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als die drankenhandel er niets mee te maken heeft, waarom dat dan wel vermelden? Gebrek aan tekst? Je legt wel het verband. Dat is zeer onprofessioneel.

Karin zei

Wat een gezeur hierboven. De auto botste tegen de buitengevel van Gall en gal en dat is toch echt de drankenwinkel. Waarom moet een vrijwillig gemaakte site professioneel wezen? Een anonieme gast die iemand moreel de maat wil nemen. Moet niet gekker worden hiero.